AKTUELNO

Uskoro planira o svemu da progovori?

Nakon emisije ,,Gledanje snimaka", tokom koje su Marijana Zonjić i Toma Panić ušli ponovo u žestok sukob, ona je o svemu razgovarala sa Milanom Petkovićem i tom prilikom komentarisala Panića.

Petković je kroz razgovor pružio Marijani reči podrške, a onda joj otkrio da poseduje mnogobrojne informacije o Paniću, ali i da postoji razlog zbog kog ne može da iznese ono što zna o njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja o njemu imam mnogo stvari, on o meni može da kaže samo da sam kockar, a ja o njemu imam mnogo informacija. Znam o njemu sve, ali neću to da radim, nije ni bitno na kraju krajeva. Neću da ga komentarišem. Neću da mu dajem na značaju, ako me bude još jednom slučajno isprovocirao, j*baću mu... Ja se plašim od Mikija. Mogao sam, ali znam da njegova majka gleda, moja majka... Njegova majka bi se toliko istresirala. A on bi to sigurno uradio da zna o meni - bio je jasan Milan.

Foto: TvPink Printscreen

On sme samo sa ženama da se svađa, on sve vreme priča da zna nešto o meni, a nema pojma. Vrti nekoliko rečenica u krug iznova. Klasičan seljak, nepismen, ne zna gramatiku - dodala je Marijana.

PROČITJATE JOŠ: NE INTERESUJE ME GASTOZ: Posle snimaka u kojima Luna govori Nenadu da ga VOLI, Đoganijeva odlučila da promeni ploču! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'